Bistro de Serrist

Welkom

Welkom bij bistro De Serrist

In De Serrist kan je terecht voor een etentje onder vrienden of een romantisch dineetje voor 2. Ook voor een snelle middaglunch met collega’s, of een frisse pint na een drukke dag. Een krant lezen bij een koffie, een gezellige babbel met taart of een rustpauze voor fietsers horen daar ook bij. We hebben ook de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen.

Mensen die minder goed te been zijn, willen we ook graag verwelkomen, wij hebben voorzien dat je met of zonder rolstoel naar binnen kan. Ook de sanitaire voorzieningen zijn aangepast.

We werken sinds kort ook met reservaties maar je kan natuurlijk nog altijd zonder reservatie bij ons terecht.

Het menu bestaat uit dagverse gerechten. De ingrediënten kiezen we met zorg uit en kopen we zoveel als mogelijk bij lokale leveranciers. Hierbij zoeken we naar een juiste balans tussen prijs en kwaliteit.

Het interieur van bistro De Serrist ademt de sfeer uit van een bruine kroeg en verwijst naar het mooie beroep van serrist, dat onze druivenstreek op de kaart heeft gezet.

In de tuin staat nog één originele druivenserre. Na een opknapbeurt zullen we in de serre vergeten groenten en kruiden kweken om in de keuken te gebruiken.

 

Bistro De Serrist